Rendvédelmi dolgozókat jutalmaztak Devecserben

Devecser Város Önkormányzata kitüntetéseket adományozott a rendőrség, valamint az őket segítő rendvédelmi szervek azon tagjainak, akik munkájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a tavalyi év során.
A Kastélykönyvtár lovagtermében az ünnep nyitányaként Hekele Dániel zeneiskolai trombita tanár előadásában hallhatták a Klapka indulót, majd Zámbó Dóra a kulturális intézmény munkatársa köszöntötte a megjelenteket.
A köszöntőt követően, Ferenczi Gábor polgármester mondott ünnepi beszédet, melyben kiemelte a rendvédelmi szervek munkájának fontosságát, egymásra utaltságát.
Dr. Fellegi Norbert Veszprém Megyei rendőrfőkapitány beszédében kiemelte, hogy a járványhelyzet miatt nagyon nehéz éven vannak túl, de példaértékűen teljesített a Magyar Rendőrség.
A beszédeket követően az ünnepi pillanatoké volt a főszerep.
Devecser Város 2021. Év Rendőre Díjat, Vajda Sándor rendőr főtörzszászlós, a Devecseri Rendőrőrs munkatársa vehette át.
Rendőr-főkapitányi elismerésben és pénzjutalomban részesült a Devecseri Rendőrőrs két munkatársa, Nagy Sándor rendőr zászlós és Kovács Krisztián rendőr főtörzsőrmester, embercsempész személyek felkutatásában és elfogásában nyújtott példaértékű tevékenységükért.
Ferenczi Gábor polgármester köszönetét fejezte ki Gerecs István rendőr alezredesnek a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos szakmai segítségéért.
Devecser Város 2021. Év Önkéntes Tűzoltója Díját Borsos Hajnalka vehette át, az Év Polgárőre díjat pedig Somogyiné Nagy Gizella kapta, aki személyesen nem tudott jelen lenni az átadáson.
Mezőőri munkájuk elismeréseként ajándékcsomagot vehetett át Dombi István és Eszenyi István.
Az eseményen Szoboszlai Tibor r. ezredes, az Ajkai Rendőrkapitányság vezetője mondott pohárköszöntőt, majd pezsgős koccintással és állófogadással zárult a rendezvény.

Kapcsolódó bejegyzések