Ballagás és tanévzáró a Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskolában

Lezárták az évet és elballagtak a végzős diákok a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.
Az idei Ballagás -Tanévzáró rendezvény kezdetén ünnepélyes keretek között Stengerné Gaál Piroska tanítónő arany, Péter László tanár úr rubin diplomát vehetett át.
Az ünnepségen búcsút vett az iskolától Kégli Lilla tanárnő 8.a és Kertészné Koczor Katalin tanárnő 8.b osztálya. A végzős diákok nevében Major Kíra búcsúzott az itt eltöltött évektől, a 7. évfolyam nevében Bakos Hanna és Németh Hanna búcsúztak végzős diáktársaiktól.
A Magyar Vöröskereszt nevében Targubáné Szendrei Júlia területi vezető és Csibertics Nikoletta ifjúsági elnök virággal ajándékozták meg a ballagó diákokat és pedagógusaikat.
Az ünnepségen Mayer Gábor intézményvezető kedves gondolatokkal bocsátotta útjára nyolcadikosainkat, beszámolt az elmúlt tanév eseményeiről, valamint arról is, hogy a 2020/2021-es tanévben végzett áldozatos nevelő-oktató és közösségi munkájáért a Pápai Tankerületi Központ Elismerő Oklevelét az idei évben Kertészné Koczor Katalin és Czeidli József vette át, nyugdíjbavonulása alkalmából Szolgálati Emlékérmben részesült Bodrogi Anikó.
Beck Konstantin vakációváró szavalatával búcsúzott a tanévtől, majd a kitűnő eredményt elért diakjaink megbecsülést kifejező jutalomkönyvet, oklevelet vehettek át intézményvezető úrtól. Az intézményt támogató eisenstadti Soroptimist
nemzetközi szervezet elismerését az idei évben Fatér Gábor 5.a osztályos tanuló kapta. Ünnepségünkön Ihászné Szabó Katalin, a Devecseri Zeneiskola vezetője osztotta meg gondolatait a hallgatósággal.
A rendezvény záró pillanataként Mayer Gábor intézményvezető hivatalosan lezárta a 2021/2022-es tanévet.

Kapcsolódó bejegyzések