Mikulásváró és sütivásár

December 3-án Mikulásváró rendezvényre és sütivásárra várták az érdeklődőket, a Devecseri Kastélykönyvtár és Művelődési Központ munkatársai. Délutánra benépesedett a rendezvénytér, ahol finom sütemények (Őszi Fény Nyugdíjas Klub, Hittan csoport, Devecseri Kastélykönyvtár és Művelődési Központ dolgozói által készített) és forró tea is várta a kilátogatókat.
15 órakor vette kezdetét a mikulásfutás, melyen 3 korcsoportban lehetett indulni. A művelődési központ elől indult a verseny, majd egy várkerti kör megtétele után a rendezvénytér bejáratánál ért véget.
Eredmény:
Gyermek korcsoport:

  1. Pusztai Kevin
  2. Holczer Gergely
  3. Farkas Norina Zoé

Felnőtt korcsoport:

  1. Korcz Ádám
  2. Penk Gábor
  3. Ligeti Dominik

Családok:

  1. Homlok-Takács család
  2. Felvidéki-Bodó család
  3. Beck-Szolomájer család

A Nők Devecserért csoport jóvoltából “Mikulásvadászaton” vehettek részt a gyerekek. A rendezvénytéren elrejtett képek megtalálásáért mikuláscsomag volt a jutalom.
A színpadon az Örömtánc csoport műsorát tekinthették meg a kilátogatók majd a “Jön a Mikulás” című Mikulásváró műsorral hangolódhattak kicsik és nagyok egyaránt a nagyszakállú érkezésére. Nem is kellett sokat várni, a gyerekek nagy örömére megérkezett a Mikulás és minden apróságnak ajándékkal kedveskedett.

Kapcsolódó bejegyzések