Vackor gyermeknap

Várva várt, örömteli eseményre készült a Vackor Óvoda apraja-nagyja.

Június 2-án feldíszített udvar fogadta a csillogó tekintetű, izgatott gyermekeket. E napon minden Nekik, Értük és Róluk szólt.

Lennerné Pál Szilvia óvodavezető köszöntötte a gyermeksereget, majd a zenés reggeli torna után, az óvodapedagógusok által előadott mese követett.

Az óvoda minden zugában játékos próbatételek várták a kicsiket, ahol kipróbálhatták erejüket, bátorságukat, ügyességüket.

A próbatételek kellemes fáradtsága után igazi felfrissülést nyújtott a hűsítő, édes nyalánkság, a fagylalt. A nagy melegben gyorsan csúsztak a színes gombócok a gyermekpocakokba, majd egy kis pihenés következett.

A délutáni program már a szülők, nagyszülők részvételével zajlott. A közös torna után a Devecseri Zeneiskola kiváló zenével gazdagította az amúgy is élménydús napot.

A zenés perceket követően a szülők is aktív részesei lehettek a gyermeknapnak, hiszen a gyerekekhez csatlakozva, játékos versenyen tehették próbára ügyességüket, gyorsaságukat.

A versenyek után 6 helyszínen kreatív foglalkozásokon vehettek részt az apróságok, majd táncházzal és végezetül a májusfa kitáncolásával zárult a nagyszerű gyermeknap.

Kapcsolódó bejegyzések