Devecseri Városnapok 2023 (1. nap)

A szeptember 16-án kezdődött Városnapok és Mobilitási hét számos programot kínált a városlakók számára. Az első napon reggelivel várták a biciklivel érkezőket a városi sporttelepen, ahol Ferenczi Gábor polgármester nyitotta meg a rendezvényt. Ezt követően kezdetét vette a focikupa, Balatonalmádi, Devecser, Hévíz és Tapolca-Diszel részvételével. Az eredményhirdetésre délután került sor. A legjobb kapus Diósi Gergő lett, Diszel csapatából, a gólkirály Kovács Péter. A csapatok közül a negyedik helyet Balatonalmádi a harmadikat Diszel a másodikat Devecser és az első helyet Hévíz szerezte meg.

Az eredményhirdetést követően, rock együttesek lépnek fel a Várkertben felállított színpadon.
Elsőként a Black Moon zenekar lépett színpadra.

A Szomorú Péntek zenekar ars poeticája a magyarságtudat és a nyelv megőrzése minden áron, a gúnyhatáron innen és túl. Műsoruk saját szerzeményeikből és a két világháború között íródott-dalok rockosított feldolgozásból állt.

A Faterock együttes neve a Somló környékén már sokaknak ismerősen csenghet. Repertoárjuk főként az 50-es, 60-as, 70-es évek magyar és külföldi dalaik találhatóak, de nem zárkóznak el a mai divatos slágerektől sem.

A Turmix Company 2017 novemberében alakult. Játszanak táncolhatóbb, emészthetőbb blues számokat és klasszikus magyar rock dalokat. Az egyedi repertoár lehetővé teszi
számukra, hogy sokféle zenei stílust és hangulatot hozzanak létre a színpadon a közönség számára.

A Crazy Little Queen Tribute Band az ország legnépszerűbb, legtöbb követővel rendelkező, legtöbb koncertet adó Queen tribute zenekara. Koncertjeik különlegesek, mert hatalmas
hangsúlyt fektetnek az élő zene minőségére, erejére és hangulatára. A
régi és a leendő Queen rajongóknak olyan élményt nyújtanak, amit a közönség újra és újra át akarnak élni.

Kapcsolódó bejegyzések