A Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar nyárköszöntő koncertje

A Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar 2023. június 17-én tartotta Nyárköszöntő koncertjét, ami rendkívülinek mondható, hiszen az esemény díszvendégei Dr. Bánhidi Miklós, Prof. Dr. Achara Phanurat PhD(Thaiföld) Mrs. Chimmalee Boonlaing PhD(Thaiföld) Mrs. Kampean Usa PhD(Thaiföld) Ms. Chuchoet Chenkan Phd(Thaiföld).
Az eseményt a thaiföldi vendégek műsora nyitotta, egy tradicionális thai énekkel és tánccal, majd a zenekar műsora következett. A fiatal karnagy és a fiatal zenészek üde, vidám programot állítottak össze. Szerepelt közöttük hagyományos induló, filmzenék, 80-as 90-es évek slágerei, és egy olimpiai fanfár.
Az esemény nem csak a közönségnek, hanem a zenekar tagjainak is számos meglepetést tartogatott. Nemzetközi kiválósági elismeréseket adott át professzor dr. Achara Phanurat a zenekar tagjainak, Ihászné Szabó Katalinnak, Hekele Fanni Roxánának, Hekele Dánielnek, Göcsei Márknak, Ihász Ábelnek és Pataki Bencének. Mindemelett a Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar felvételt nyert a Települési Értéktárba, melynek elismerését Szabó Adrienn a Települési Értéktár Bizottság Elnöke adta át a zenekar részére.

Kapcsolódó bejegyzések